Projektsalg - Håndklædetørrer.dk

Om du enten er en gør-det-selv man/kvinde eller en professionel VVs’er gør ingen forskel for os. For os er alle kunder ens og derfor yder vi vores BEDSTE service til alle. Giv os derfor et kald eller skriv til os via nedenstående formular, for at høre om hvordan vi netop kan hjælpe dig med dit næste projekt. 

Er du erhverv og arbejder dagligt med VVS, så ring og hør hvilke fordele vi netop kan tilbyde dig.

Vi gør det nemt for dig at vælge de rigtige løsninger til enten dit radiator eller håndklædetørrer projekt. Vi har nemlig samlet Danmarks største udvalg netop til dig, så du nemt kan finde lige netop den eller de modeller du ønsker.

Herunder kan du i vores formular indhente et uforpligtende gratis tilbud, som netop matcher dine behov. Vi har mange års erfaring i branchen og vores fokus er udelukkende, at give dig de bedste produkter på markedet til de laveste priser.

Er du i tvivl om, hvilke modeller du skal vælge eller har du brug for vejledning til køb af disse? Så er hjælpen er ikke længere væk end en mail eller blot et telefon opkald 🙂

Du skal blot udfylde nedenstående formular og indsende de produkter du ønsker at have tilbud for.

Husk at tilføje enten vare navn eller varenummer for hvert produkt.

Vi kan efter behov fremstille produkter i forskellige størrelser, former og materialer af radiatorer og håndklædetørrer.

KONTAKT

Information

adresse:

Egeskovvej 9-11, 2665 Vallensbæk Strand

KONTAKT

Skriv til os

  Din kurv
  0

  51 besøgende ser på dette produkt:

  Casina Vertikal Radiator

  Klik her for at gå til produktet

  Freddy K. fra Danmark købte

  Portland vinklet ventilsæt i messing

  19 timer, 2 minutter siden

  Klik her for at gå til produktet

  Add to cart