Handelsbetingelser - Håndklædetørrer.dk

Handelsbetingelser for Håndklædetørrer.dk


Restriktioner i Praksis:

Varer vi leverer, er ikke genstand for nogen ekspeditionsgebyrer eller restriktioner indenfor EU-landene.

Vigtig information til vores kunder!

Alle sendte varer bør ved modtagelsen underskrives af kunden. Det De skriver under på, er en bekræftelse af at De har modtaget varen i god behold. Alle vores varer tjekkes før vi sender dem af sted. Derfor opfordrer vi alle vores kunder til at tjekke Deres varer Inden de skriver under ved modtagelse. Bagefter er det også vigtigt at De giver os besked om at varen er defekt. Og hvis det er muligt så tag venligst et billede og Send det til vores e-mail adresse. Deres rettigheder vil ikke blive berørt af denne håndtering.

For erhvervsdrivende kunder, er det er krav, at varerne tjekkes ved modtagelse og at eventuelle anmærkninger til transporten gøres gældende på fragtbrevet.


Forsendelse og Levering:

Håndklædetørrer.dk tilbyder hurtig forsendelse for alle betalte og bekræftede ordrer inden for hele Skandinavien. Hvis De ønsker levering til privat adresse, koster fragten 150,-. Deres vare/varer vil blive sendt via en registreret service ved hjælp af Post Danmark eller fragtmanden. Når Deres ordre er sendt vil Deres ordre status blive ændret til “Sendt” og en automatisk e-mail vil blive sendt til Dem som giver Dem oplysninger om et tracking nummer og et direkte link til fragtmandens / Post Danmarks hjemmeside til at følge Deres forsendelse. Ved normale tilstande vil De modtage Deres varer indenfor 2-3 arbejdsdage. Hvis De ikke modtager Deres varer kontakt da os ved at bruge detaljerne nedenfor.

HT Prestige ApS
Håndklædetørrer.dk
Egeskovvej 9
2665 Vallensbæk Strand
Tlf: 71 70 75 95 / 53 79 75 95 (man-fredag kl.9-17:00 | lørdag kl.10-15:00)
kontakt@haandklaedetoerrer.dk

Hvis der af en eller anden årsag går mere end 14 dage med Deres levering fra datoen vi har modtaget Deres ordre, vil De blive informeret.
Du kan også selv afhente varen hos os.

Kundeservice:

Håndklædetørrer.dk vil svare på en hvilken som helst forespørgsel De har før eller efter Deres ordre er placeret indenfor 1-2 arbejdsdage.

Betalings Betingelser: 
Hos Håndkædetørrer.dk Er det muligt at betale med følgende kort og Mobilepay:

Håndklædetørrer.dk har ikke mulighed for at forhøje eller trække over det beløb, De har godkendt, og vi kan ikke se de oplysninger, du har indtastet.
Deres Kredit / Debit kort vil blive debiteret når vi har modtaget Deres ordre og varerne er afsendt.

Vi tager ikke kortgebyrer.
Ved køb med ViaBill vil du først modtage dine varer. Herefter skal du betale din månedsydelse den 20. i hver måned. Betaler du ikke til tiden, vil der blive pålagt et gebyr på kr. 39,-. Hvis du fortryder dit køb, ophører aftalen om betaling hos ViaBill. ViaBill finansierer køb for op til 2.000 kr. Beløb over 2.000 kr. finansieres i samarbejde med SparXpress.

Læs mere her: www.viabill.com/kredit

Ordre Accepter og behandling:
En automatisk e-mail vil blive sendt få minutter efter De forelægger Deres ordre med en unik ordrenummer og ordre detaljer. De kan se disse detaljer og Deres faktura på et hvilket som helst tidspunkt ved at logge ind på Deres konto. En faktura vil også blive sendt sammen med Deres forsendelse. Vær venlig at gemme e-mailen og fakturaen for fremtidige efterspørgsler og garanti formål.

Virksomhedsinformation og oplysning til kortholder:
www.håndklædetørrer.dk er en online detailforretning for HT-Prestige I / S. Transaktionen for købet som de har gjort på vores hjemmeside vil fremgå på Deres bank / kreditkort kontoudskrift som “HT-Prestige “

Annullering:
Hvis De ønsker at annullere Deres ordre kan de gøre dette ved at sende os en e-mail med Deres ordrenummer. Hvis Deres ordre er i “Betalings”-status og varen ikke er sendt, vil Deres ordre blive annulleret. De vil få Deres fulde beløb tilbagebetalt. Der er ingen annullerings omkostninger forbundet med dette.

Reklamationsret/Garanti:
Der gives 5 års fabriksgaranti for radiatorernes og håndklædetørrerenes ydre belægning.

I henhold til den danske købelov har du 2 års reklamationsret på alle varer. Reklamationsretten gælder fra den dag du fysisk modtager varen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du som forbruger reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du handler som erhvervsdrivende, skal du reklamere straks efter at fejlen er opdaget.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Håndklædetørrer.dk

Egeskovvej 9

2665 Vallensbæk Strand

 

Fortrydelsesret:
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@haandklaedetoerrer.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: Vare afsendt på paller eller vare som kræver sær håndtering.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste:1250,00kr

Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes:

Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,


Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, der er påsat mærkater, tape som; ’’Gafetape, Afdækningstape, El-Tape & Isolerbånd, Afstribningstape, Dobbeltsidet lærredstape, Gennemføringstape, Selvamalgamerende tape eller tape der ikke er egnet til indpakning af vores produkter. ’’ el. lign., kan det medføre en værdiforringelse af varen.”

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Håndklædetørrer.dk
Egeskovvej 9
2665 Vallensbæk Strand

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.

Speciel En Gros Pris:
Hvis personer eller firmaer køber flere varer, så gives der en speciel en gros og nedsat pris. Speciel prisen gives ud fra varens type og mål. Hvis De er interesseret i et sådant køb, er De velkommen til at Kontakte os pr. e-mail kontakt@haandklaedetoerrer.dk

Indsamling og Brug af oplysninger

Håndklædetørrer.dk indsamler oplysninger, der kan identificere dig som person 1) når du tilmelder dig Håndklædetørrer.dk og opretter en Håndklædetørrer.dk-konto, 2) når du bruger bestemte produkter eller tjenester, 3) når du besøger Håndklædetørrer.dk-sider, og 4) når du deltager i kampagner.

Når du tilmelder dig Håndklædetørrer.dk, beder vi dig om at få oplyst navn, e-mail-adresse, fødselsdato, køn og postnummer. Når du er blevet registreret hos Håndklædetørrer.dk og logger på vores tjenester, er du ikke længere anonym over for os.

Håndklædetørrer.dk modtager og registrerer også automatisk oplysninger i vores serverlogs fra din browser, herunder din IP addresse, oplysninger om Håndklædetørrer.dk cookies samt den side du gik ind på.

Håndklædetørrer.dk bruger generelt oplysningerne til tre formål: 1) til at tilpasse de annoncer og de ting du får vist, 2) til de oplysninger du har angivet ved din tilmelding og 3) dine aktiviteter på Håndklædetørrer.dk, til at imødekomme dine ønsker om at gøre brug af bestemte produkter og tjenester og til at kontakte dig i forbindelse med specialtilbud, nye produkter og kunde-feedback.

Informationsdeling og videregivelse af oplysninger

I overensstemmelse med Håndklædetørrer.dk´s retningslinjer for personbeskyttelse vil Håndklædetørrer.dk hverken sælge eller udleje dine personlige oplysninger til nogen. Håndklædetørrer.dk vil kun sende dine personlige oplysninger til andre firmaer eller personer i følgende tilfælde:

Vi har fået dit samtykke til at give oplysningerne videre.

Vi er nødt til at give oplysningerne videre til at Kunne levere det produkt eller den tjeneste, du har anmodet om.

Vi er nødt til at sende oplysningerne til virksomheder, der arbejder på vegne af Håndklædetørrer.dk, for at levere et produkt eller en tjeneste til dig (medmindre vi meddeler dig noget andet, har disse firmaer ikke ret til at bruge oplysninger, der kan identificere dig som person, og som vi leverer til dem, til andet end det som er nødvendigt for at udføre opgaver for os).

Vi reagerer på vidneindkaldelser, retskendelser, retmæssige anmodninger fra myndigheder, som vi er forpligtet til at efterkomme, eller andre retlige skridt.

Vi mener at dine handlinger på vores websteder er i modstrid med Betingelser & Vilkår eller vores retningslinjer for brug af bestemte produkter.

Håndklædetørrer.dk vil muligvis overføre oplysninger om dig, hvis Håndklædetørrer.dk køber eller bliver købt af eller fusioneret med et andet selskab. I et sådan tilfælde vil Håndklædetørrer.dk informere dig inden oplysninger om dig bliver overført og dermed bliver omfattet af en anden politik vedr. beskyttelse af personoplysninger.

Personoplysningerne registreres hos HT-PRESTIGE ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på håndklædetørrer.dk er HT-PRESTIGE ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@haandklaedetoerrer.dk.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@haandklaedetoerrer.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevnenehus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Håndklædetørrer.dk
Egeskovvej 9
2665 Vallensbæk Strand
kontakt@haandklaedetoerrer.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bestilt den: ____________________________________________________     Modtaget den: ____________________________________________________

Forbrugerens navn: ________________________________________________________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  _____________________________________________________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: ______________________________________________________________      Dato: ______________________________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 01-07-2019

Har du nogen spørgsmål?

Skriv til os

Du kan både klikke her og bruge vores formular.
Du er er også velkommen til at skrive direkte til os.
Vores email er: kontakt@haandklaedetoerrer.dk

Besøge vores showroom

Du er hjertelig velkommen til at besøge vores showroom. Du finder os her:
Egeskovvej 9-11, 2665 Vallensbæk Strand

Ring til os

Vi sidder klar på telefon:
71 70 75 95 / 53 79 75 95

Din kurv
0

51 besøgende ser på dette produkt:

Titan Håndklædetørrer 1000x800 Sort

Klik her for at gå til produktet

Jan I. fra Danmark købte

Elektra Round Håndklædetørrer El Poleret Stål

19 timer, 22 minutter siden

Klik her for at gå til produktet

Add to cart