Hos Håndklædetørrer.dk er levering gratis i hele Danmark, Sverige og Norge til Pakkeshoppen.

Håndklædetørrer.dk tilbyder Fri forsendelse for alle betalte og bekræftede ordrer inden for hele Skandinavien til en pakkeshop. Hvis De ønsker levering til privatadresse, koster fragten 150,-. Deres vare/varer vil blive sendt via en registreret service ved hjælp af Post Danmark eller fragtmanden.
Når Deres ordre er sendt vil Deres ordre status blive ændret til “Sendt” og en automatisk e-mail vil blive sendt til Dem som giver Dem oplysninger om et tracking nummer og et direkte link til fragtmandens / Post Danmarks hjemmeside til at følge Deres forsendelse. Ved normale tilstande vil De modtage Deres varer indenfor 2-3 arbejdsdage. Hvis De ikke modtager Deres varer kontakt da os ved at bruge detaljerne nedenfor.

 

HT Prestige ApS
Håndklædetørrer.dk
Egeskovvej 9
2665 Vallensbæk Strand
Tlf.: 71 70 75 95
info@haandklaedetoerrer.dk

Vi har kontortid:
Man-fredag: Kl. 09.00-17.00
Lørdag : Kl. 10.00-15.00

Hvis der af en eller anden årsag går mere end 14 dage med Deres levering fra datoen vi har modtaget Deres ordre, vil De blive informeret.

Du kan også selv afhente varen hos os. Hvis du vælger afhentning opnår du automatisk en rabat på 100,-.

Modtagelse:

Efter modtagelse af din vare/varer anbefaler vi, at du tjekker for transportskader samt generelle fejl og mangler.

For at lette bevisbyrden for at skaden ikke er sket efter levering, anbefales det, at kontrollere at det modtagne er i god behold, samt at emballagen ikke har været brudt, når de har modtaget varen. Hvis de efter at have modtaget leveringen kan se at pakken er beskadiget eller at indholdet ikke er i god stand, bedes de oplyse dette til chaufføren (leverings manden). I dette tilfælde anbefales der ikke at De accepterer eller underskriver for leveringen, men derimod anbefales det at De straks meddeler dette til os med en mail.

Vi anbefaler, at du undlader at arrangere eller foretage nogen planer for installation af din varer, førend at du har modtaget din levering, samt at du har sikret dig at du har modtaget din vare i god stand uden nogen skader eller fejl.

For erhvervsdrivende:

Erhvervsdrivende kunder har pligt til at undersøge varen straks efter modtagelse. Erhvervsdrivende kunder har også pligt til straks at meddele os, hvis der sket en skade under transporten. Sker dette ikke, vil kunden ikke kunne reklamere over transportskader.

CLOSE
Din kurv
Add to cart