Håndklædetørrer.dk kan nu som noget nyt tilbyde dig en komplet løsning skræddersyet til dine behov!

Står du og skal bygge nyt eller måske bare renovere din bolig, så kan vi som noget helt nyt, nu tilbyde at hjælpe dig med montage af din nye radiator eller håndklædetørrer. Dette kan vi, da vi har indgået et nyt samarbejde med en autoriseret VVS-fagmand.

Vi tilbyder 2 forskellige løsninger som du finder herunder:

  1. Find det/de produkt(er) du ønsker at købe af os og send og en mail med et link til dette produkt. Tag samtidigt også en masse billeder af det/de sted(er), hvor du ønsker produktet monteret.
    Så vender vi hurtigt tilbage med en uforpligtende pris, som indeholder montage samt det udvalgte produkt.
  2. Send os en mail med en masse billeder af det/de sted(er), hvor du ønsker installation af henholdsvis ny radiator eller håndklædetørrer. Fortæl os med få ord om dit projekt, størrelse på bolig mm., så vender vi hurtigt tilbage med forslag til produkt(er) og en uforpligtende pris, som indeholder montage samt det/de udvalgte produkt(er).

Vores uforpligtende pris er med forbehold for at de modtagne billeder ikke er fyldestgørende for en eksakt pris. Vi kan derfor bede om flere oplysninger eller en evt. besigtigelse af boligen. Den totale pris kan afvige på baggrund af ovenstående og kunden vil altid blive informeret og kræve accept af dette, inden arbejdet fortsættes.

Installationspriser fra DKK 500,- pr. time.

Vi tilbyder installation i følgende områder:

  • Nordsjælland
  • Sydsjælland (t.o.m Køge)
  • Midtsjælland (t.o.m Ringsted)
  • Vestsjælland (t.o.m Holbæk)
  • Store København

Send dine billeder samt information til: info@haandklaedetoerrer.dk

Kontakt os på tlf.: +45 71707595

CLOSE
Din kurv
Add to cart