Kundeservice 71 70 75 95

½X15 MM KOBLINGSDÅSE TIL MUR OG LETTE SKILLEVÆG

Lagerstatus: På lager

125,00 kr

Koblingsdåse til mur og let skillevæg

Koblingsdåsen er til dig, som ønsker at arbejde med kvalitetsvarer, der er lette og sikre at arbejde med, til en fornuftig pris.

Desuden sikrer du nem tilgængelighed til dine vandinstallationer efter montering, når du bruger koblingsdåser. Deholder vand til både gips og mur.

Hvad enten du skal montere koblingsdåse i gips- eller murede vægge, har du kun brug for én koblingsdåse. Når du monterer på gips- eller lette vægge, skal du blot bruge en gipsflange.

  • 100% vandtæt
  • Skruefri samling
  • Kan anvendes til både gips og beton
  • Minimale indbygningsmål
  • Optimal fastgørelse
Varenummer HT-KDS-51
Vægten [kg] 1.0000
Producent HT-PRESTIGE
Produkt Info Koblingsdåse til mur og let skillevæg Koblingsdåsen er til dig, som ønsker at arbejde med kvalitetsvarer, der er lette og sikre at arbejde med, til en fornuftig pris. Desuden sikrer du nem tilgængelighed til dine vandinstallationer efter montering, når du bruger koblingsdåser. Deholder vand til både gips og mur. Hvad enten du skal montere koblingsdåse i gips- eller murede vægge, har du kun brug for én koblingsdåse. Når du monterer på gips- eller lette vægge, skal du blot bruge en gipsflange. 100% vandtæt Skruefri samling Kan anvendes til både gips og beton Minimale indbygningsmål Optimal fastgørelse
½X15 MM KOBLINGSDÅSE TIL MUR OG LETTE SKILLEVÆG