Kundeservice 71 70 75 95

Velkommen til Håndklædetørrer.dk

Vores mission er at levere kvalitets produkter til lave priser og vores vision er at være den førende leverandør inden for radiatorer og håndklædetørrer.

Den moderne radiator skaber det perfekte fokuspunkt, der passer til rum af de mest forskellige stilarter.
Flere og flere mennesker stræber efter at opnå individualitet og stil, der passer til deres hjem og livsstil. Uanset om det er et moderne eller det mere klassiske aspekt, Håndklædetørrer.dk er i stand til at opfylde ethvert ønske og behov.

Kvalitet og stil er afgørende i dagens udfordrende marked både lokalt såvel som globalt. Håndklædetørrer.dk vil aldrig holde op med at søge efter nye og innovative måder til at opnå dette. Alle vores radiatorer sælges med en garanti, som giver vores kunder ro i sindet. Nyd din Journey of Fantasy & Style .....

Vores produkter er af 100 % rustfrit stål, børstet eller blank poleret, håndlavet finish og fungerer i/til alle systemer.

Hvis du har spørgsmål eller er der nogle varer du ønsker information/pris på, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf: + 45 71 70 75 95 
eller send os en e-mail til: info@haandklaedetoerrer.dk

Derfor er vi billige

Håndklædetørrer.dk er billige, fordi vi kun eksisterer som internetbutik. Dermed ligger vores omkostninger markant under andre fysiske butikker med dyre lejeomkostninger m.v. Denne omkostningsbesparelse sender vi videre til dig som kunde. I stedet har vi valgt at fokusere på god kundeservice og vejledning. Du er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning eller for at indhente et godt tilbud. Du kan indhente tildbud ved at udfylde formularen ''Indhent Tilbud''.